Beneficile anumitor alimente din dieta daneza.
SPANACUL
Spanacul poate să vă îmbunătățească sistemul imunitar. Spanacul proaspăt conține fier, fiind astfel desemnat cea mai bogată sursă de fier, dintre alimentele verzi.
SPANACUL este recomandat femeilor gravide.
AVETI GRIJA !!! - când gătiți și își schimbă culoarea din verde proaspăt în verde spre galben, atunci, nu trebuie consumat.
SPANACUL protejează creierul, previne ulcerul gastric și întărește oasele.
Spanacul tratează anemia și depresiile nervoase.
SPANACUL este recomandat femeilor gravide.
AVETI GRIJA !!! - când gătiți și își schimbă culoarea din verde proaspăt în verde spre galben, atunci, nu trebuie consumat.
SPANACUL protejează creierul, previne ulcerul gastric și întărește oasele.
Spanacul tratează anemia și depresiile nervoase.
Țelina
Țelina este benefică în diabet.
Țelina ajută în caz de infertilitate, menopauză și dureri menstruale
ȚELINA - are un conținut caloric foarte mic, ceea ce înseamnă că atunci când o consumam, organismul are nevoie de mai multe calorii pentru a o digera. Cu alte cuvinte, includerea țelinei în dietă ne ajută să ardem mai multe calorii decât consumam.
ȚELINA - întărește sistemul imunitar , tratează constipația. Țelina este un carbohidrat bun, întrucât nu conține zahăr .Telina reduce colesterolul,te scapa de cistita
by CRISTINA IGNAT
Comentarii
Trimiteți un comentariu